15.02.2019 Україна Розмір шрифту: [+] [-]

Вакарчук розповів, за кого голосуватиме

Вакарчук розповів, за кого голосуватиме

Співак Святослав Вакарчук на виборах президента обиратиме серед тих кандидатів, які під час передвиборної кампанії виконають три умови.

Про це він написав у Facebook, пише Українська правда.

"Не маю планів підтримувати жодного з них (кандидатів – ред.) , але як свідомий громадянин, свій вибір обов’язково зроблю. Для того, щоб я міг проголосувати за того, чи іншого кандидата в президенти, мають бути виконані три умови", - написав співак.

Так, на думку Вакарчука, кандидат в президенти повинен взяти участь в теледебатах з опонентами, або в програмах подібного формату, які відбуватимуться в прямому ефірі і без наявності суфлера.

Крім того, кандидат в президенти має назвати імена членів своєї команди – майбутніх міністра закордонних справ, міністра оборони, начальника Генштабу Збройних сил, генпрокурора, керівника Служби зовнішньої розвідки та керівника СБУ.

Третя умова – кандидат в президенти повинен продемонструвати на реальних фактах як виконував свої обіцянки в минулому.

Він додав, що "ці три умови не є достатніми, але точно є необхідними".

"Якщо хоча б одна з цих трьох умов не буде виконана, за такого кандидата в президенти голосувати не слід", - переконаний Вакарчук.

Він запропонував усім виборцям використати ці три умови при виборі кандидата в президенти.

"Зробімо свій вибір відповідально!", - підсумував Вакарчук.

Нагадаємо: 

  • Святослав Вакарчук заявив, що у 2019 році не братиме участі упрезидентських виборах, але буде працювати над змінами у країні. Ймовірно, музикант збирається брати участь у парламентських виборах восени.
Социальные комментарии Cackle