23.08.2016 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Живи, борись і перемагай, Україно!

Зі святом, з Днем Незалежності, дорога Україно!


Як нація, як народ ми постаємо перед світом  героями і геніями, здобутками і шедеврами. Маємо ким і чим пишатися!
В цей День віддаємо шану мертвим і живим землякам нашим, які понад усе любили і люблять Україну, жертвували ради нас і жертвують своє життя. Слава героям!
В цей День вітаємо один одного: шануймося, бо ми, українці, варті поваги. У нас за спинами - героїчна історія, а попереду – тяжка праця. Лише в труді, любові та єднанні  здобудемо добру долю Вітчизні. 
І не кажімо, що маємо погану владу – бо ми ж її обирали. І не перекладаймо наші біди на підступність одвічного ворога – Москви, бо вона завжди була такою, а ми приспали свою пильність. 
Ставаймо господарями не тільки своїх домівок та обійсть, а всього українського простору! Наші біди та невдачі підуть в небуття лиш під світлом правди та істини, нашої праці та самопожертви.
 І не киваймо на тисячі зрадників та запроданців, що проводили ката Петра в Батурин, а україножера Путіна в Крим і Донбас. Пам’ятаймо поіменно цих юд, ставаймо самі та ростімо своїх дітей незламними українськими патріотами. І хай всім нам за поводирів будуть не сучасні партійні вождики, а Сковорода,Шевченко і Франко, будуть Хмельницький, Петлюра, Шухевич і генерал Кульчицький…  І ми переможемо. Переможемо в бою і в праці, наблизимо пророчий Іваном Франком зоряний час України:

«Та прийде час, і ти огнистим видом
Засяєш у народів вольних колі,
Труснеш Кавказ, впережешся Бескидом,
Покотиш Чорним морем гомін волі
І глянеш, як хазяїн домовитий,
По своїй хаті і по своїм полі».

З Днем незалежності, дороге товариство!
Слава Україні!

Руслан Козир, Трускавецький міський голова 2010-2015 рр.

Социальные комментарии Cackle