15.02.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Заступник міністра – на церемонії! У Трускавці одружили молодят в рамках проекту «Шлюб за добу» (фото)

Заступник міністра – на церемонії! У Трускавці одружили молодят в рамках проекту «Шлюб за добу» (фото)

У Трускавці 15 лютого на одну щасливу пару стало більше - закохані Даніель та Ірина цього дня не просто стали на рушничок щастя, а й скористалися сучасною новацією  «Шлюб за добу». Такий проект Мінюсту в курортному місті реалізовують з літа 2018 року. За цей час 60 пар молодят поєднали свої серця, не очікуючи на реєстрацію своїх відносин більше, ніж 24 години. Подружжю Даніеля та Ірині пощастило чи не найбільше – з одруженням їх особисто вітала заступник міністра юстиції Іванна Смачило, яка 15 лютого у рамках візиту на Львівщину, побувала і в курортному місті.

Історія кохання поляка Даніеля та львів’янки Ірини не знає кордонів та бар’єрів. Познайомилися молодята в університеті Кракова, граніт науки якого приїхала штурмувати юна Ірина. Симпатія, що виникла між молодими людьми, переросла у кохання, а згодом - у рішення створити спільну сім’ю. Відтак щасливі закохані, дізнавшись про проект «Шлюб за добу» в Трускавці, вирішили саме ним і скористатися. Тим паче у рамках проекту реєстрація подружніх відносин відбувається не в РАЦІ, а є виїзною церемонією. Місцем, де проходить розписка, можуть бути мальовничі ландшафти Трускавця, майданчик на території церкви Покрови Пресвятої Богородиці, альтанка в курортному парку, а також музей Михайла Біласа та музей міста-курорту.

Ірина та Даніель для весільної локації обрали атмосферний музей курорту. З весільними атрибутами, щирою українською піснею та вишиваним рушником молодята поєднали свої серця. Злагоди та кохання новоствореній сім’ї того дня бажали рідні та друзі молодят, а також працівники музею та керівник туристично-інформаційного центру міста Віра Сазонова. Структура, яку очолює пані Віра і відповідає за втілення в життя проекту «Шлюб за добу»  – укладені в такий спосіб шлюби є цілком легітимними, оскільки усі необхідні документи ТІЦ скеровує до Міністерства юстиції, яке офіційно їх і затверджує.

У Трускавці переконані - реалізація в  курортному  місті проекту «Шлюб за добу»  є вкрай потрібною та сприяє промоції оздоровниці. Вражає і географія молодят: у місті-курорті «Шлюбом за добу», окрім пар з України, уже скористалися громадяни Канади, Швеції, Молдови, Азербайджану, Польщі, Латвії та Німеччини. Коштує послуга швидкої реєстрації шлюбу у Трускавці майже 4 тис. грн. Ці кошти йдуть на оренду певної локації, оформлення весільними атрибутами  місця шлюбу та музику.

Наталя Зелена

Фото Вадима Малишева

IMG_9414.jpg

IMG_9407.jpg

IMG_9431.jpg

IMG_9462.jpg

07.jpg

IMG_9409.jpg

IMG_9441.jpg

IMG_9421.jpg

IMG_9444.jpg

IMG_9458.jpg

IMG_9463.jpg

IMG_9479.jpg

Социальные комментарии Cackle