21.03.2015 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавцi знову вручають ордери

Вчора, 19 березня, міський голова Руслан Козир під час засідання міськвиконкому вручив ордери на помешкання трускавчанам. Зокрема родина Гурських отримала три однокімнатні помешкання. Вони на квартирній черзі перебували з 1984 року. Сімя Кудлих отримала також ордер на помешкання. Їм запропонували трьохкімнатне помешкання без зняття з квартирного обліку. Їхня родина у черзі за помешканням уже 27 років. 

Мешканці зізнаються: такого подарунку чекали роками. Адже жили у аварійному будинку, що по вулиці Дрогобицькій, 23. Будинку загрожував обвал. Та ще умови були нестерпні: ні води, ні санвузлів. 

До слова, міська рада за власний кошт зробила ремонти у нових квартирах. Так чотири щасливі сім’ї переселились у помешкання на вулицях Івасюка, Сагайдачного та Мазепи.

В аварійному будинку проживав ще один трускавчанин. Його також планують забезпечити власними квадратними метрами. Орден на нову квартиру він отримає на наступному засіданні виконкому. А от для реконструкції аварійного будинку влада шукає інвесторів. 

Нагадаємо, що у Трускавці це вже не перше відселення громадян з ветхих та аварійних будинків. Уперше за останні десятиліття влада стала реально вирішувати питання наших громадян щодо забезпечення їх житлом з усіма санітарними нормами проживання. Минулого року 12 мешканцівпереселилися з аварійного будинку по вул. Стефаника в реконструйовані приміщеня по вул. Стуса,15. Крім того власні квартири отримали інвалід війни І. Банковський та сім`я Р. Гаєвич, в якої народилася трійня.

dsc_0845.jpg

dsc_0832.jpg

dsc_0828.jpg

Социальные комментарии Cackle