28.04.2016 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Серед трускавецьких чиновників є загадковий «Саша, який все рішає»! (+відео)

І сміх, і гріх! У трускавецькому політикумі є свої «герої». Ім’я одного із них цими днями загалу розкрив депутат трускавецької міської ради Микола Сеньків. 25 квітня на черговому сесійному засіданні пан Микола повідомив: містом ширяться чутки, що питання, пов’язані із дозволами на торгівлю, встановленням атракціонів та інших розважальних речей у центральній частині міста вирішує такий собі Саша. 

- Коли в підприємця, який виставляв батут  в першій санітарній зоні запитали , чи має він дозвіл на такі речі, підприємець відповів: «Саша все порішав!» - озвучив Микола Сеньків. 

Відтак Микола Сеньків звернувся до мера, що можливо слід розшукати цього загадкового «Сашу, який все рішає в місті». Реакція посадовця була бурхливою – пан Кульчинський мало того, що не дав народному обранцю договорити, закликав депутата Сеньківа «не опускатися до вуличного рівня висловлювань». Однак своїми жестами, мімікою та інтонацією пан Кульчинський в той момент яскраво продемонстрував, що добре знає про кого йде мова.  

Із загадковим Сашою днями довелося зіштовхнутися і журналістам «Джерел Трускавця». Під час зйомок відео в центрі міста та опитування людей, невідомий молодий чоловік підійшов до нас і сказав, що він говорив телефоном з Сашою і той категорично забороняє фільмувати гастрономічний ярмарок, бо тут приватна територія. Майдан Незалежності став приватною територією Саші із міської радим - оце так несподівана новація!  Зважаючи на те, що серед двох заступників пана Кульчинського є лише один з іменем Саша, легко здогадатися, про кого йде мова. Лякає інше, чи не «дорішається» загадковий Саша до того, що увесь Трускавець вважатиме своєю приватною територією?!

 Микола Гук


Социальные комментарии Cackle