21.06.2017 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Село чи місто? Як мер Трускавця обвів навколо пальця депутатів

Село чи місто? Як мер Трускавця обвів навколо пальця депутатів

Замість анонсованого шоу «Караоке на майдані» до Трускавця прибуло «Караоке на селі»

Що й казати, Трускавець відзначив своє 190- річчя на широку ногу: мільйони з бюджету, чимала кількість заходів, справжнісінький вибух торгівлі спиртними напоями у центрі міста. Стара добра традиція презентації оздоровчих закладів курорту через організацію виставки квітів, схоже, назавжди канула в Лету, не було також традиційного ярмарку художніх ремесел. Натомість курортний парк та пішохідні вулиці міста заполонили столики та стільці, а поруч в імпровізованих наметах смажили, варили, запікали наїдки на будь-який смак. Святкувати – так святкувати!

Одним із заходів, анонсованих у програмі урочистостей, було карооке, яке мав провести Ігор Кондратюк на площі перед бюветом. Для цього передбачалося 380 тис. грн з міської казни. Цей пункт був прописаний у початковому кошторисі свята, який становив майже 3 млн. грн. Однак після критичних публікацій у ЗМІ міські очільники все ж змушені були зменшити видатки, проте карооке у переліку заходів залишили. Міський голова Андрій Кульчинський мотивував це тим, що приїзд Кондратюка до Трускавця і показ його шоу -програми на всеукраїнському каналі буде гарною промоцією для міста.

Однак не так сталося, як обіцялося. Виглядає на те, що міський голова обвів депутатів навколо пальця, як сліпих кошенят. Йому, як голові комітету з організації ювілейних святкувань, було відомо, що Кондратюк повідомив про те, що не приїде. А отже на проведенні карооке можна зекономити! Проте було вирішено діяти в інший спосіб – замість Кондратюка запросили «Карооке на селі». А щоб у депутатів не виникало зайвих запитань - у програмі дещо зманіпулювали з назвою. У зменшений бюджет святкувань Дня міста, за який проголосували депутати міськради, замість назви шоу Кондратюка «Караоке на майдані»  вписали «караоке на бюветі».

караоке0.jpg

afisha-1.jpg

Що стосується «Караоке на селі», яке розважало трускавчан та гостей курорту, то це родинний співочий проект, що виходить на каналі «Перший західний». Засновником каналу є комунальне підприємство «Телекомпанія «Львів-ТБ». 

IMG_6376.PNG

караоке2.jpg

19449652_651197645073227_310404821_o.png

Тобто йдеться про регіональне покриття, а не показ шоу на одному з центральних каналів. А отже обіцянка мера Андрія Кульчинського про промоцію Трускавця на всеукраїнському рівні виявилася мильною бульбашкою. І чималі бюджетні кошти вчергове викинуто на вітер!

Дарина КРАВЕЦЬ

-----

* фото Олега Бачинського

Социальные комментарии Cackle