31.12.2016 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Очільник «Трусквецьтепло» Руслан Крамар передумав захищати свою честь гідність та ділову репутацію (ВІДЕО)

Очільник «Трусквецьтепло» Руслан Крамар передумав захищати свою честь гідність та ділову репутацію (ВІДЕО)

Кілька місяців поспіль трускавчани спостерігали за гучним судовим процесом про корупційне правопорушення керівника КП «Трускавецьтепло» Руслана Крамара. Справу було закрито через начебто завершення термінів розгляду, але причетність керівника «Трускавецьтепло» до корупційних діянь - не спростовано. «Джерела Трускавця» висвітлювали перебіг судових засідань – інформацію, оприлюднену у статті «Коза Ностра по-БЮТівськи: як Крамар та К° організували пікет біля приміщення суду» Крамар оскаржив у суді як таку, що ганьбить його честь, гідність та ділову репутацію.

Очільник «Трускавецьтепло» був надзвичайно наполегливим у намаганні визнати твердження журналістів про його зарплатню у розмірі понад 14 тис. гривень – недостовірними. Він двічі подавав позовні заяви, оскільки за першою провадження у справі не було відкритим. Відповідачами у справі були Леся Дідик, Ольга Куц, «Джерела Трускавця».

У своєму позові Крамар стверджує: поширена інформація щодо розміру його зарплатні є негативною та не відповідає дійсності, він знаходиться у стані постійного нервового напруження та стресу через що знизилась працездатність, бо кожній людині притаманні внутрішні переживання, породжені внаслідок приниження і образи, несправедливих звинувачень чи образи.

Ото загнув! Складно собі уявити, щоб інформація про зарплату могла спричинити такі неймовірні страждання. Найкумедніше у цьому позові, який готувала юрист підприємства, депутат міськради Зоряна Домбровська, виявилися наступні речі: він містив додатки копій поданих запитів на інформацію ГО «Рада міста» щодо надання розрахунково-платіжних відомостей на виплату заробітної плати керівника «Трускавецьтепло», на які той не надав відповіді, вважаючи цю інформацію конфіденційною! Тобто депутат Домбровська сприймає як належне порушення керівником комунального підприємства ЗУ «Про доступ до публічної інформації». У позові також зазначалося: недостовірність інформації, поширеної журналістами «Джерел Трускавця» щодо розміру його зарплатні, Крамар спростує довідкою про свої доходи. Але ця довідка до позову не була підкріплена (?) – Крамар обіцяв, що оприлюднить її у судовому засіданні.

Проте не так сталося , як обіцялося – Крамар у перше ж судове засідання не явився. Його представник озвучила прохання: закрити провадження у справі, оскільки Руслан Ярославович хоче у мирі у спокої відсвяткувати Різдво. Такі твердження є нічим іншим, як блюзнірством. Оскільки Крамар оскаржив в апеляційному суді рішення Трускавецького міського суду щодо надання можливості журналістам «Джерел Трускавця» ознайомитися з проектно-кошторисною документацією будівництва автономної котельні школи мистецтв, яке коштує міському бюджету понад 1,2 млн. гривень. І ця справа, розгляд якої призначено на 23 січня, чомусь не псуватиме Крамару святковий настрій. Хоча йдеться про значно серйозніші для громади речі, аніж честь та гідність керівник комунального підприємства.


Що стосується інформації про доходи очільника «Трускавецьтепло», яку той старанно приховує – не виникає сумнівів - вони у рази більші, аніж було озвучено. Кажуть, Руслан Крамар напередодні нового року переселився у нову двоповерхову хатинку у Сільці, збудовану виключно на скромну зарплатню. Веселих свят, шановний добродію. Зустрінемось  в суді!

Ольга КУЦ

Социальные комментарии Cackle