14.05.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Небезпечні графіті! У Трускавці торговці наркотиків публічно рекламують посилання у мережі, за яким можна придбати дурман-зілля

Небезпечні графіті! У Трускавці торговці наркотиків публічно рекламують посилання у мережі, за яким можна придбати дурман-зілля

Обережно – небезпечні графіті! Вулиці курортного Трускавця останнім часом рясніють дивними графічними написами, точніше їхнім змістом. Суть викарбуваної зазвичай чорною фарбою інформації до перехожих – посилання на месенджер «Telegram», в якому подають адресу спеціального чату, де можна придбати психотропні речовини. У такий надсучасний спосіб через використання новітніх технологій та інтернету спритні нарокоторговці розширюють мережу збуту свого небезпечного товару, уникаючи при цьому безпосереднього контакту з покупцем та зводячи до мінімуму для себе шанси бути спійманими на продажі заборонених дурман-речовин.

тлг.jpg

Кількість таких графічних написів останнім часом в зростає на вулицях курортного міста. Місце для своїх підступних повідомлень хитрі дилери вибирають у людних місцях – біля магазинів, зупинок громадського транспорту, автовокзалу, тощо. Лякає у ситуації те, що на пропозиції наркоділків можуть відреагувати діти та підлітки. Тож схвильовані трускавчани останнім часом інформують через Фейсбук один одного про небезпечні пастки графіті-написів із посиланням на «Телеграм». Як зауважив один із дописувачів трускавчанин п. Святослав, його здивуванню не було меж – досить того, що на стіні одного із місцевих магазинів продавці наркотичних речовин залишили посилання на небезпечний чат, вони ще й натякнули, що саме у них можна придбати такі заборонені психотропні засоби як гашиш та амфетамін. Чоловік виставив фото побаченого і закликав людей зафарбовувати подібні повідомлення. «Хтось дуже напористо займається продажею і пропагандою наркотиків. Пишуть величезними буквами на стіні. Батьки будьте пильні!», - наголосив трускавчанин.

Також усім слід пам’ятати, що в Україні згідно ст. 309 Кримінального кодексу, карають тих, хто купує, виготовляє та зберігає наркотики.

Ірина Романова

Социальные комментарии Cackle