30.06.2015 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

На День Конституції у Трускавці пройшов II фестиваль оркестрів (Фоторепортаж)

З 26 до 28 червня у Трускавці відбувся ІІ Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс оркестрів, інструментальних ансамблів і мажореток «Яскрава Симфонія Прикарпаття – 2015». Фестиваль музичного мистецтва, організований громадської організацією «Яскрава Країна», проходив у Трускавці вже вдруге до Дня Конституції України за підтримки Трускавецької міської ради. Конкурсантами стали 6 оркестрів та ансамблів народних, струнних, духових інструментів. Загалом можна нарахувати близько 200 учасників фестивалю з Ужгорода, Львова, Ковеля, Харкова.

Програма фестивалю передбачала найрізноманітніші культурні заходи та мистецькі акції. Відбувалося прослуховування конкурсантів, і високоповажне журі визначали найсильніших. Проходили благодійні концерти у санаторіях Трускавця та концерти просто неба на відкритих майданчиках – на Майдані та біля Центрального Бювету мінеральних вод Трускавця. Завершувався фестиваль великим Гала-концертом, що відбувся на Центральній площі міста, де і були оголошені імена переможців конкурсу. Отже, призові місця були розподілені таким чином: 



Фестиваль має намір розвиватися і надалі, тому рівно через рік ми знову запросимо талановитих музикантів з усієї країни до прекрасного Трускавця, аби залунала нова симфонія Прикарпаття. 


 


Социальные комментарии Cackle