01.10.2015 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

До Дня людей поважного віку у Трускавці влаштували концерт

Напередодні Міжнародного дня літніх людей, у Трускавці влаштували концерт. Гостями свята були підопічні місцевого територіального центру та ті трускавчани, які виявили бажання долучитися до музично-мистецької імпрези. Дійство проходило у місцевому Народному домі. Усіх запрошених зустрічали при вході юні трускавчани із танцювального колективу «Золоті діти». Молодь вручала гостям свята оригінальні вітальні листівки, які своїми руками виготовили школярі молодших класів з різних навчальних закладів міста та вихованці будинку учнівської творчості. 

Вітання людям, за плечима яких чималий життєвий та трудовий досвід, особисто склав міський голова Трускавця Руслан Козир. У своєму виступі очільник міста-курорту зазначив , що саме від людей поважного віку молодь міста сьогодні має черпати досвід, загартування та енергію, якою переповнені їхні серця. 

« Радію з того, що сьогодні можу дивитися Вам у вічі і вітати з святом. Хоч на скронях Ваших сивина, очі ваші горять іскрами добра та світла, якого сьогодні так бракує. Ще радію з того, що організатори свята прислухалися до мого зауваження та замінили слова у назві дійства - не день людей похилого віку, а поважного! Бо саме таким є ваш вік! Бажаю , щоб кожен із тут присутніх ніколи не почував себе самотнім, покинутим та одиноким. Влада міста для цього робите усе від нас залежне» , - зауважив Руслан Козир. 

Доповненням до слів вітань, став виступ зразкового дитячого хореографічного ансамблю «Золоті Діти» Народного дому, виступи юних умільців народного цирку «Каскад» та творчі виступи дітей трускавецької дитячої школи мистецтв. Організатори свята кажуть , такі заходи – це спосіб згуртувати людей похилого віку та висловити їм свою повагу. 

« Для нікого не секрет , що літні люди із виходом на заслужений відпочинок часто відчувають свою самотність. Позбутися гнітючих думок , завести нові знайомства, відволіктись від негараздів та хворіб, які турбують – те над чим постійно працює наш територіальний центр та покликані такі святкові заходи», - зауважила голова Територіального центру по обслуговуванню людей похилого віку Олена Пилат. 

Завершили свято виконанням Гімну України та приємним переглядом фото із цьогорічних заходів , організованих Територіальним центром. 

                

Социальные комментарии Cackle