16.04.2015 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Відновлено електроживлення водозабору «Гірне», вода до Дрогобича, Трускавця і Стебника надійде вранці

Сьогодні, 16 квітня, увечері відновлено електроживлення на водозабір «Гірне» КП «Дрогобичводоканал», а відтак і видобування води, яка рано-вранці надійде до Дрогобича, Трускавця і Стебника.

Про це повідомив народний депутат України від Дрогобиччини  Богдан Матківський, до якого керівництво Дрогобича звернулося з проханням відреагувати на  чергове  знеструмлення ПАТ «Львівобленерго» об’єктів КП “Дрогобичводоканал», що призвело до припинення водопостачання.

Щоб виключити подібне у майбутньому, народний депутат повідомив, що сьогодні зареєстрував законопроект, який забороняє приватній структурі обленерго припиняти електроживлення об’єктів водоканалів, що забезпечують житлово-комунальну сферу питною водою. Адже для водоканалів така заборона діє і вони не можуть припиняти водопостачання своїм боржникам.

«Надіюсь, що цей законопроект підтримає більшість у Верховній Раді і в майбутньому подібні зневоднення населених пунктів, спричинені припиненням електроживлення об’єктів водопостачання, не виникатимуть», - наголосив нардеп.
Социальные комментарии Cackle