03.09.2015 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

У Львові до опалювального сезону готові 54,5% житлових будинків

У Львові станом на 1 вересня акти готовності будинку до зими підписані у 885 будинків, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго». Це 54,5% від загальної кількості. Наразі відсутні акти готовності у 740 будинків.

Про це повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», – передає прес-служба ЛМР.

«Для того, щоб не виникало проблем із подачею опалення, враховуючи позитивну минулорічну практику, з середини вересня ми можемо розпочати поетапне заповнення теплових мереж і внутрібудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, в разі виявлення якихось пошкодження у внутрібудинкових системах, їх можна буде ліквідувати. Для того, щоб заповнити водою внутрібудинкову систему, необхідно, щоб будинок був технічно готовим. Про це свідчить підписаний акт готовності будинку до зими. На сьогодні такі акти підписані у 885 будинків житлового фонду.

Найнижчий відсоток актів готовності в будинків ОСББ, ЖБК і КЕВ м. Львова (вул. Стрийська-Гашека-Максимовича).

Тому, звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити ситуацію і забезпечити технічну готовність будинків до опалювального сезону», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Щодо актів готовності бюджетних установ то, із 159 закладів освіти акти готовності мають 83 споживачі; із 50 закладів медицини акти мають 23 споживачі.
Социальные комментарии Cackle