31.05.2016 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Турецька компанія має намір інвестувати у Львівщину

Про можливість залучення турецьких інвестицій, зокрема створення двох лісопереробних підприємств, йшлося у понеділок, 30 травня, під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки із представнитками турецької компанії "Сімугер".

Як повідомив представник ТОВ "Сімугер" Генчер Мурат, його компанія  має на меті створити на території Турківського та Миколаївського районів два лісопереробні підприємства, що спеціалізуватимуться на виготовленні паливних брикетів, європалетів та пресованої плити з відходів виробництва. Також у планах – проведення утилізації відходів деревного виробництва та металобрухту.

Він також зазначив, що турецька компанія готова інвестувати у Львівщину безперервно протягом 5 років, зокрема створити в області близько 1000 робочих місць та забезпечити навчання молодих спеціалістів, а також професійну перепідготовку демобілізованих учасників АТО.

Олег Синютка наголосив, що на Львівщині готові до співпраці та на прохання турецьких гостей пообіцяв надати пропозиції щодо території розміщення на Львівщині нового технологічного парку.

Социальные комментарии Cackle