26.05.2015 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобицькому районі 9 сільським радам бракує коштів на зарплату

У Дрогобицькому районі працівники 9 сільських рад та сільських Народних домів з 1 серпня можуть залишитися без зарплати.

Учора, 26 травня, сільських голів Дрогобицького району, які звернулися до райдержадміністрації з проханням скерувати додаткову дотацію для виплати заробітної плати працівникам сільських рад та місцевих Народних домів, було запрошено на робочу зустріч до першого заступника голови райдержадміністрації Степана Рудницького. У розмові взяли участь керівник фінансового управління Віталій Перхун та управління Держказначейства Оксана Куцик.

Сільські голови зазначали, що призначених їм коштів їм вистачить до серпня. Декотрі голови запевняли, що у четвертому кварталі ситуація з наповненням їхніх сільських бюджетів поліпшиться, інші говорили, що й надалі вимушені звертатися за допомогою до районного бюджету.

Степан Рудницький, підсумовуючи розмову, запевнив, що необхідні кошти будуть виділені, адже заробітна плата мусить бути виплачена. Разом з тим посадовець зазначив, що сільські, селищні голови мають з розумінням та державницьким підходом сприймати адмінреформу, яка сьогодні обговорюється та буде впроваджена в Україні.
Социальные комментарии Cackle